VeksiTraffic Oy – Tietoa yrityksestä

VeksiTraffic Oy on alati kehittyvä, ammattitaitoinen, laajalla palvelukonseptilla toimiva koulutusalan yritys. Tarjoamme yrityksille työelämän koulutuspalveluita. Turvallisuuskoulutukset ja kuljetusalan ammattipätevyyden jatkokoulutukset ovat pääasialliset palvelukonseptimme.

Toimintamme on käynnistynyt vuoden 2013 alkupuolella. Koulutuspalveluidemme kohderyhmiä ovat mm. teollisuus, rakentaminen, huolto, kunnossapito, sekä tavara- ja henkilöliikenteen kuljetusyritykset.

Kouluttajina toimivat eri alojen huippuosaajat, jotka myös päivittävät osaamistaan jatkuvasti.
VeksiTraffic Oy:n arjessa ja toiminnassa keskeiset arvot ovat asiakaslähtöisyys, toimintavarmuus ja toiminnan laatu. Kouluttajamme päivittävät kokon ajan heidän erikoisosaamistaan, koulutuspalveluja tarjoavana organisaationa vastaamme markkinoiden tuomaan haasteeseen ja kehittämme jatkuvasti palveluitamme.
Palvelukonseptiin kuuluvat myöskin autokouluille, aikuiskoulutuskeskuksille, ammattioppilaitoksille ja perusasteen ammattipätevyyskoulutusta tuottaville koulutusyrityksille ammattipätevyyskouluttaja- ja liikenneopettajapalvelut, erikoiskuljetusten liikenteenohjaajapalvelut sekä ennakoivan- ja taloudellisen ajotavan koulutukset.
Voit olla yhteydessä meihin milloin tahansa, olemme aina valmiit tarkastelemaan yhteistyötä avoimin mielin ja valmiina vastaamaan esitettyyn haasteeseen kaikkien yrityksemme palvelukonseptien mukaan jotka herättävät kiinnostusta.
VeksiTraffic Oy:llä on Liikenteen turvallisuusviraston myöntämät kurssikeskusoikeudet kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyysjatkokoulutusta varten. Koulutuskeskuskoodi 063734