Työturvallisuuskorttikoulutus

Tämän ammattipätevyysjatkokoulutuksen aiheen tavoitteena on antaa jokaiselle linja- ja kuorma-autonkuljettajalle puitteet toimia niissä normaaleissa työolosuhteissa, joita kuljettaja työssään kohtaa. Kuljettajan on kyettävä reagoimaan omalla toiminnallaan tilanteisiin, joista saattaa tulla työturvallisuusriski ilman oikeanlaista reagointia tai ennaltaehkäisevää toimintaa.

Kurssin yhteydessä on mahdollisuus osallistua Työturvallisuuskortti tenttiin, ja tentin läpäistyään osallistuja saa Työturvallisuuskortin joka on voimassa viisi vuotta tentin hyväksymispäivästä lukien.

Viranomaismääräysten johdosta kurssille voidaan ottaa enintään 40 osanottajaa.

Tämän sivun kautta pääset myös tarkastelemaan avointen kurssien kalenteria. Klikkaa ensin tekstiä kurssikalenteriin.

Kun olet kalenterissa niin klikkaa sinisellä värillä olevaa kurssin aihetta, pääset lukemaan kurssin ohjelmakuvaukset. Tästä samasta näkymästä voit ilmoittautua koulutukseen. Seuraat tarkasti ilmoittautumissivun punaisella tekstillä olevaa ohjetta, silloin ilmoittautuminen sujuu ongelmitta.

Yritykset, jotka ilmoittavat työntekijöitään koulutukseen voivat yhdellä kerralla ilmoittaa kaikki osallistujansa tästä samasta näkymästä.

Ilmoittautuminen kurssille